September månads utmaning

Skrivet av melinda den 26 september 2014

..börjar se sitt slut. Vi som har varit med denna månad har haft ganska tur med vädret. Mestadels har det varit vackert, soligt och friskt. Skönt eftersom utmaningen var att i minst 30 minuter få upp pulsen utomhus. Meningen med att göra något varje dag, behöver inte vara stora saker, är ju att få in det i vardagen som en naturlig del. Små steg kan göra underverk i längden. Dessutom är det bättre att göra något litet varje dag än att vänta på den där 60 minuters hårda träningen som man aldrig får in. Så roligt att se att vi kan peppa varandra också genom media, fastän vi inte ser varandra. Tanken på att jag är med i ett gäng som strävar efter samma sak kan peppa mig att gå vidare. Fastän ingen ser mig eller bevakar det jag gör (eller inte gör) så kan jag peppa mig själv att göra det, eftersom jag inser att jag för belöning för det jag gör och jag ser framsteg. Nästa månad blir det en ny utmaning, har ännu inte bestämt exakt vilken. Men lutar mot att det blir något muskulärt varje dag. Hoppas ni hänger med! IMG_2523-2048
Kategorier:

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar