Visa alla inlägg skrivna augusti 2019

Höstens nyheter!!

Skrivet av Melinda den 13 augusti 2019

löpning bodom

Höstens nyheter !!

Nu börjar planeringen vara klar inför kommande höst. Jag har några spännande nyheter och ny samarbetspartner. Jag kommer nämligen att dra timmar vid Wasa Vertical. Så kul och spännande och fina lokaler har de. Hoppas ni hittar dit! 

www.wasavertical.fi

Dyker ni upp på onsdagar kl 19:20 får ni vara med på funktionell träning. Då tränar vi i stationer och i intervall både styrka och kondition. En kul timme som både höjer pulsen och ger dig träningsvärk. 

Jag kommer också att dra funktionell träning för seniorer på tisdagar kl: 10.00. Tipsa nära och kära. När vi blir äldre är det viktigt att träna styrka, för att behålla en så bra livskvalitet som bara möjligt långt upp i åldern. 

Seniorträningar fortsätter vid Easyfit i Smedsby på måndagar och onsdagar kl: 10.00. 

Här kommer jag också att dra några kurser såsom Rehabträning, där vi går igenom olika leder och muskler. Stärker, stabiliserar och återtränar leden och dess omkringliggande muskler. En till kurs blir för hjärt-kärl sjukdomar. Förebyggande träning men också för dig som har diagnos. 

Hoppas vi ses här också!

Uteträningar som fortsätter är intervallöpning måndagar kl 18.30. En härligt mixad grupp med härliga människor som jag inte kan vara utan. Kommande lopp vi deltar i är Eugmo trail och Lidingöloppet 15/30 km. Det här är en grupp där vi alltid välkomnar nya, här finns alltid hjärterum! Vi springer på mjukt underlag, det blir mycket trail. Springer du ca. 3 km eller mer så kan du hänga med.

En ny grupp läggs in måndagar kl: 17.30 nämligen Nybörjarlöpning. Här finns ännu några platser kvar. Vi startar må 2.9 och kommer att gå igenom teknik, hållning och styrka för löpare. 

Funktionell uteträning  fortsätter också vid tillräckligt många deltagare på torsdagar kl 18.30. Denna grupp passar för hela familjen, ja typ släkt och vänner också :-). Kommande lopp blir Toughest funrun och family run i Vörå. Så ni som gillar att träna ute med varierande träning kan hänga med här.

 

Som ni ser både nytt och gammalt på schema denna höst. Let the autumn start!

Bilden ovan är från Bodom trail loppet i våras. Underbart vackert väder då vi sprang och efter vi var klara snöade det stora bomullstussar! Vi laddar livet med minnen att minnas!

Hoppas vi ses!

/Melinda