Visa alla inlägg skrivna januari 2016

NY löpträning inför Lidingöloppet

Skrivet av melinda den 15 januari 2016

LÖPTRÄNA - inför 10-15 km

Måndagar med början 1.2 kl 18:45 vid Gerby spåret, ca. 45-60 min.

Löpning med fokus på intervall träning, backträning och löpning i terräng. Vi kommer också att gå igenom teknikgrunder.

Grundtanken är att alla tränar på sin nivå men vi ser gärna att du kan springa åtminstone 4km. Vi skall ha trevligt tillsammans och därför är tröskeln låg att komma med. Det huvudsakliga målet är att det skall vara roligt att vara ute och springa. Vi tränar sådant som vi kanske inte skulle göra själva och målet är att vi skall få upp pulsen ordentligt några gånger under passet. Långdistans-, lågpulsträning görs därför på egen hand.

• Innehåller även ett styrketräningsprogram som stöder hemmaträningen inför loppet. • Den som vill kommer med och springer Lidingöloppet 2 sept. 2016 15 km alt. 10 km.  Mer info: www.lidingoloppet.se • Facebook sida där info om kommande träning och mycket annat finns på ”löpträna 10-15km ”.

Pris:

90 €/3 mån (februari, mars, april) 90€/3 mån (maj, juni, augusti)

Anmäl ert intresse genom att gå med i fb-gruppen eller melinda@mindbodybalans.fi

IMG_3787
Kategorier:

Nytt år 2016...

Skrivet av melinda den 13 januari 2016

...började nu med flunssa. Så nu boostar jag mig med att juica och en riktigt stor sats. Det känns inte riktigt roligt då man har kroppen som sitt arbetsredskap. Mina kurser får vänta lite ännu på att jag samlar krafter men också på att vädret skall bli lite mildare och skönare att träna i. Visst är jag glad att det nu äntligen går att vara på isarna och köra snöskoter, skida och skrinna. Men ibland känns det motigt att komma sig ut denna årstid. Men jag lovar både Crossnature och löpning kommer att stå på agendan i vår! Har för tillfället satsat mera på min Mental tränar utbildning än annan träning. Det nya året firade vi in i Österrike på ett riktigt fint ställe, Bad Gastein. Även där var det lite med snö och svåra backar (för oss) så inte mycket med slalom för vår familj. Istället badade vi i Thermal spa och vandrade i den underbara dalen. Alla trivdes och nytt år blev det även där. Vi kommer säkert att åka tillbaka till alperna men först skall vi träna lite slalom i våra "flacka" backar....om vi får tillbaka våra slalomskidor som lämnat någonstans i Europa. Vi fick dem inte till Österrike och inte heller hem  till Vasa, men det som inte är stulet kommer väl hem tillbaks. Så vi väntar. Så länge får vi träna skrinna och skida. Mina planer är att köpa skate skidor. Ser framför mig att solen skiner, snön glittrar på isen och det är vindstilla. Tystnaden bryts av att jag kommer dundrande med mina skidor. Ja... hoppas det blir så. När det gäller att skrinna borde jag kanske satsa på ett par nya skrinnare istället för att frysa i mina gamla från årsklass 7f. Ja och så vill jag efterlysa att Vasa stad skulle göra en långfärds skinnsko bana här någonstans??!! Skulle inte ha något emot att pröva det heller, men då ser ni nog mig inte vid kanten av det öppna vattnet! Önskar er alla en riktigt skön start på det nya året! /Melinda

IMG_5978ÖsterrikeIMG_6053

Juica

Kategorier: