Visa alla inlägg skrivna december 2019

Chianti trail versus Lidingölopp 2020

Skrivet av Melinda den 2 december 2019

fullsizeoutput 3626

Dags att uppdatera lite här på sidan. Nu när vi snart tar en paus och njuter av julens bestyr väntar vi på kommande års 2020 äventyr.

Så vad är på kommande 2020?

Vi har i fyra års tid deltagit i Lidingöloppet och njutit av varje steg. För min del har resultatet hållit sig på 1 minuts skillnad mellan åren. Ganska liten skillnad mellan åren. Trodde i år att jag skulle slå mitt rekord men ack nej, 1 minut sämre. Fast det är inte alls tiden som spelar roll. Det är gemenskapen, människorna jag reser med och helgen i stort som gör det! Dessutom är Lidingöloppet så välordnat att det är en njutning bara det. Plus en vacker omgivning. Så tror vi kör ett femte år! Lidingöloppet 2020 både 15 och 30 km.

Sen har vi suktat efter att åka lite längre bort, ja lite mer exotisk ställe. Nu har vi hittat ett minst sagt vackert ställe i vindistriktet Chianti. Här kommer vi att flyga till och bo i närheten av Florence. Det här ser vi framemot! Chianti Classico marathon 2020. Vi kommer att springa 21 km. Dricka lite vin och njuta. 

Förstås är båda loppen traillopp. Vi njuter av underlag som är mer skonsamt. Inga asfalts skuffare är vi. 

Är DU intresserad av att hänga med oss på något av dessa lopp ta kontakt. Vi har gemensamma intervall träningar varje måndag runtom i Vasa. 

Må gott och önskar er en riktigt skön JUL!

/Melinda

 

 

Kategorier: