Visa alla inlägg skrivna september 2018

Ny hemsida!

Skrivet av Melinda den 12 september 2018

IMG 00010

Hösten är här med nya utmaningar och mål!

Tiden går fort nu känns det som. Ännu är det varmt och skönt och ibland känns det som det är mitt i sommaren, fastän det är september. Löpargrupperna och uteträningen har kommit igång och med den friska luften kan vi också träna effektivt nu. Vi är några damer som ser framemot att den 29 september dra på oss tightsen och springa Lidingöloppet. Ja det är om några veckor bara! Trodde vi hade mycket tid på oss, men nu är det snart här. Några är mer spända, de som för första gången springer 30 km. Jag och några andra kommer att springa 15 km. Jag personligen ser framemot ett lugnt och skönt lopp. Som jag kan njuta av på riktigt.

Jag och mina intervall tjejer har sprungit loppet två år nu. Första året hade jag just opererat in en Pacemaker, så jag kunde inte ta ut mig. Andra året hade jag genomgått en ny pacemaker operation i maj och kunde ha sprungit men då fick jag mykoplasma så jag var tvungen att gå genom loppet. Men NU! Hoppas jag på att få njuta på riktigt. Det är underbar natur vi springer i, mest terräng och lite asfalt. Så det passar oss perfekt. Vi tränar väldigt sällan på asfalt nämligen. Naturen och terränglöpning är både skonsamt och uppbyggande för kroppen. De långa länkarna springer tjejerna själva och på mina timmar tränar vi intervall. Före loppet skall vi hinna med lite pilates och umgås lite. Det brukar vara en viktig tradition att göra något helt annat än springa före loppet. 

Ja! Och så kan jag nu lansera min nya hemsida! Så roligt att få den publicerad. Skall berätta mera om min nya roll som medicinsk tränare senare och mycket annat spännande på gång! Håll utkik! 

Ha en underbar höstdag!