Juice- Fasta dag 3

Skrivet av melinda den 3 december 2014

Jajamensan....nu går det undan. Känns riktigt bra. Åter igen en bra dag, ingen huvudvärk och magen känns lätt. Mitt kök brukar dallra av disk för jag tycker om att vara där och koka och baka men för en gångs skull så är det så rent där - va härligt! Man måste dessutom skölja ur alla kärl genast efter att man har pressat grönsaker annars har man göra på eftermiddagen då allt har fastnat fast. Pressade på morgonen massor med grönsaker och mixade till en riktigt skön grön drickflaska som dracks under dagen. På kvällen efter att tagit en skön bastu var jag sugen på något annat än örtte (Blir onekligen lite svårt att utmana smaklökarna till slut - men ännu går det om man har fantasi) gjorde en drink på mandelmjölk, råchoklad pulver och en halv vaniljstång. Då njöt jag skall ni vet :-). Va skönt att kunna njuta av små saker och små smakupplevelser och att kunna sätta fokus på andra saker runtomkring mig. Tänkte bara på hur mycket tid jag brukar sätta vid köket då barnen kommit hem från skola och förskola. Nu tar jag mig tid att spela sällskapsspel istället eller rita med dem. Kan sätta mig ner och diskutera vid matbordet när de äter (och jag dricker). Annars brukar jag springa runt i köket och göra det sista då de redan satt sig ner och börjat äta. Så fina stunder, positiva saker. Något jag hoppas kunna ta med/tänka på i vardagen efter dessa dagar. ♥ Ha en bra dag ! /Melinda
Superwoman
Apelsin 3 st lime 1,5 st banan 1,5 st björnbär 2 dl DSC03655-2048 Gröna juicen, rödbetsjuice (rödbetor, äpple, sesamfrö mjölk, lite cayennepeppar)
Kategorier:

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar