Mig lurar ni inte!

Skrivet av melinda den 7 april 2016

  granola 1   Reklam reklam reklam.... när jag var och handlade i matvarubutiken häromdagen tog jag till lite "mental träning -knep". Jag måste ärligt säga att jag allt som ofta känner mig lurad och vägledd av all denna reklam. Att jag hela tiden måste vara på min vakt och att jag själv skall ha kunskap att se under reklamen och mod att stå emot. Känner också att allt mer och mer handlar om business och pengar och allt mindre om våran hälsa. Känns ibland som att vår hälsa inte betyder något längre och att alla skall tjäna pengar på vår ohälsa. Hemlagat - Äkta- hembakt hemma hos oss- naturligt - krispigt - svenskt - gott ...är bara en del ORD som tilltalar oss och som skall locka oss att köpa deras produkter. Visst låter det bra men tittar man närmare så kanske det är mindre bra för oss och då känner vi oss så lurade eller hur? Så jag gick omkring i butiken och sa tyst till mig själva att "mig lurar ni inte!" "mig lurar ni inte!" och det hjälpte faktist. Jag köpte det jag skulle och inte mer till. Inget extra föll ner i vagnen p.g.a något fegt reklam knep som skrek efter mig. Nada - noll! Så planera era köp väl - var inte hungriga då ni handlar och stå emot falsk reklam. De vill bara att ni köper dessa produkter och sen då ni passerat kassan skrattar de åt er ! Må väl, Melinda  

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar