Juice -fasta dag 5

Skrivet av melinda den 5 december 2014

♥ ♥ Sista dagen avklarad och jag är så stolt över mig själv. Jag är verkligen glad att jag vågade pröva och utmana mig själv. För som jag sagt tidigare är mat väldigt viktigt för mig och en del av njutningen med livet. Känns bra också att se att jag hade pondus att genomföra fastan. Det bevisar att jag kan göra något om jag bestämmer mig för det och vill det tillräckligt mycket. Detta gäller inte bara fasta utan det kan gälla andra saker i livet. För det sitter så mycket i våra huvuden. Våra tankar om oss själva som ofta begränsar oss som människor (t.ex. jag är inte bra på det där, det har jag fått höra hela livet) och som ganska ofta är felbedömda. Nåja tillbaks till maten. Nu är tanken den att jag skall börja sakta med tuggande mat. Äter sen tidigare mycket grönt men kommer att lägga fokus ännu mera nu på grönt och vara försiktig med både kött och fisk. Jag kommer att vara försiktig med stekt mat och göra sådan mat som är snäll mot magen. Konstigt jag är riktigt sugen på musslor :-) kanske känner kroppen av att den saknar selen och B12 som det finns mycket av i musslor. Säkert är det så att våra kroppar ofta säger oss vad den behöver, men det är allt för sällan vi lyssnar! Men nu ser jag verkligen framemot att få lägga igång experimenten igen i köket. Mina gäster vet att det sällan serveras samma rätt två gånger i detta hus, vilket kan vara både en fördel och ibland en nackdel :-) .   Men först och främst skall här firas!.. ..och det gör jag med Renee Voltaires kokoschips (Tack Lena), nyinköpt smycke från Diddi och en Hot stone massage som får igång blodcirkulationen i kroppen och lite extra detoxing. Det är jag värd!

Ha en riktigt skön & hälsosam självständighetshelg!

/Melinda

DSC03671-2048

Kategorier:

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar