Hur ser din dag ut?

Skrivet av melinda den 13 april 2015

Nu är det vår och vi börjar snart ta fram kratta och spade. Vi rensar bort allt som är brunt och dött i trädgården. Krattar bort alla löv och börjar snart se hur nya skott börjar gro. Det är en härlig tid tycker jag! Men hur ser det ut i din kropp och i ditt skafferi? Kanske ska vi ta oss en titt i våra egna inre rum också. Rensa lite i våra skafferi. Ta bort de där flingorna som legat där i ett års tid och alla mjölsorter som tappat alla sina vitaminer. Tänk va skönt att sortera , göra rent och köpa nya frön. Kanske odlar vi egna groddar på köksbänken. Så gror det både inne och ute. Vi kanske vill äta lite mera grönt så känns det bra i vårt inre rum också, mage och tarmar. Det finns små saker vi kan ändra på för att vårt immunförsvar skall blomma och för att vi skall må bra. Jag använder mig av ett kostprogram Energibalans för mina kunder och mig själv som är väldigt överskådligt. Kanske vill du se ditt diagram? Ta då kontakt med mig så gör vi lite vårstädning tillsammans! Önskar er en riktigt skön dag! /Melinda IMG_3431 IMG_3432
Kategorier:

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar