Näsan i kosten

Skrivet av melinda den 5 april 2014 | 1 kommentar(er)

Ligger med näsan tryckt i Kostrådgivar-pärmen och glömmer bort tid och rum bland E-nummer, glukoneogenes och vitaminer. I maj hoppas jag på att få sätta upp diplomet på väggen :-). Men vägen dit blir att plugga in lite ett och annat. Men eftersom kosten ligger mig varmt om hjärtat så gör jag det med glädje. Vetskapen om att jag har fler verktyg till att hjälpa andra att hitta sin medelväg till en hälsosammare kost peppar mig ännu mera. Det går ju mycket energi åt då man studerar :-)! Blev sugen på choklad, men hittade inget i skåpet, vilket ofta är ett bra tecken. Så jag fick hitta på något eget. Mixade riskakor och valnötter till mindre bitar. Smälte en bit raw kakaosmör och lite ekologisk kokosolja, blandade i råchoklad pulver och lite honung. Blandade allt och bredde ut på en plåt att stelna i kylskåp. Efter det bröt jag bitar av det. Här blev resultatet: DSC02555-2048 (Skall kolla upp rätta mängderna om någon är intresserad)
Kategorier:

Kommentarer

  • Sonja 05/04/2014 6:31pm (8 år sen)

    Mmmm, Låter gott, jag tar gärna receptet, tack! Klart att du behöver bränsle till studierna, int er så bara! ;-)

    • Melinda 05/04/2014 10:44pm (8 år sen)

      Absolut, jag lägger ut receptet här inom snart :-).

Skriv kommentar