Personlig träning

Personlig träning

Träning med egen PT stöder och hjälper dig att hitta glädjen i träningen. Träningen sker helt enligt din individuella målsättning och dina förutsättningar. Träningen kan innehålla funktionella övningar med eller utan redskap. Den kan också vara konditionsbaserad.

Träning skall vara lustfyllt, lättåtkomligt och säkert. Träning kan med fördel innehålla alla tre element: styrka, uthållighet och balans. Vi tränar hemma hos dig eller mig, ute eller inne.

Pris: 
55 €/h

Begär offert.
Gratis konsultation.

Duo/minigrupp träning 

Dela glädjen och priset med andra. Att samlas för att träna tillsammans kan vara ett riktigt roligt sätt att umgås på, tillsammans med en kompis eller ett mindre gäng. Vi tränar ute och kombinerar styrka med uthållighet. Vi tränar funktionellt enskilt och i par och utmanar varandra.

Passar som lunchpass, möhippor, svensexor, parträning eller kompisträning.

Pris: 
Duo: 60 €/h
Grupp med min. 3 pers.: 70 €/h

 

Träningsprogram

Ett professionellt planerat träningsprogram ökar din motivation och inspiration för att träna. Dessutom är det lätt att följa egna framsteg och vi kan tillsammans modifiera eller bygga på programmet enligt dina individuella behov och din utveckling.

Individanpassat träningsprogram kan vara ett hemmaträningsprogram eller gymprogram. Styrkeprogrammets innehåll kan vara styrka, kondition, balans, koordination eller en blandning av dessa.

Innehåller en genomgång.

Pris: från 60 €

 

Tester

Konditions-, styrka- och rörlighetstester erbjuds.