Henkilökohtainen valmennus (PT)

Valmennus oman henkilökohtaisen valmentajan kanssa tukee ja auttaa Sinua löytämään ilon harjoittelussa, joka viedään läpi täysin Sinun yksilöllisen päämääräsi ja edellytystesi mukaisesti. Harjoittelu voi sisältää toiminnallisia harjoituksia välineen avulla tai ilman. Se voi myös olla kuntopohjainen.

Harjoittelun tulee tuntua hauskalta, olla helposti saatavilla ja turvallinen.  Se saa mielellään sisältää nämä kolme ainesosaa: voima, kestävyys ja tasapaino. Harjoittelemme joko Sinun tai minun luona, ulkosalla tai sisätiloissa.

Hinta:
55 €/tunti

Huom: valmentaminen tapahtuu ruotsiksi!

Ilmainen konsultaatio

 

Duo/miniryhmäharjoitus

Jaa ilo ja kustannukset toisten kanssa. Kokoontuminen harjoittelemaan yhdessä voi olla hauska kanssakäymisen tapa kaverin tai pienehkön ryhmän kanssa. Harjoittelemme ulkosalla ja yhdistämme voimaa ja kestävyyttä. Harjoittelemme pareittain ja haastamme toisiamme.

Sopii lounaan tai polttareiden yhteydessä, mutta myös pari- tai kaveriharjoitteluna.

Hinta:

Duo: 60 €/tunti

Väh. 3 henk. ryhmä: 70 €/tunti

 

Valmennusohjelma

Ammattimaisesti suunniteltu valmennusohjelma lisää motivaatiota ja innoitusta harjoittelua kohtaan. Lisäksi on helppo seurata omia edistysaskeleita ja voimme yhdessä mukauttaa tai tehdä lisäyksiä ohjelmaan yksilöllisten tarpeiden tai kehittymisesi mukaisesti.

Yksilöllisesti sopeutettu harjoitusohjelma voi olla kotiharjoitusohjelma tai kuntosaliohjelma. Voimaharjoitusohjelman sisältö voi olla voima, kunto, tasapaino, koordinaatio tai näiden yhdistelmä.

Sisältää yhden läpikäynnin.

Hinta: 55 eurosta alkaen

Kunto-, voima- ja liikkuvuustestejä tarjolla.