Grupper o NYHETER 2023

NYHET 

0907062D 2A34 425A 9077 FDF1EE26CBB7

Träningsresa till Marbella 9 - 16.11  2023

Vi lanserar vår första Aktiv vila resa till härliga Marbella. 

En resa för dig som vill vara aktiv under din semester men som också värdesätter en extra guldkant. Vi lovar att du åker hem med laddade batterier och en skön känsla. 

Anmälning via länken. Obs endast några platser kvar. 

Hoppas vi ses: Melinda, Nina & Marena 

https://aktiv-avkoppling.webnode.fi

 

Inga grupper hösten 2021 endast ONLINE tjänster!

Ta kontakt ni som vill ha offert på online tjänster eller träning för er som bor i Marbella.

Intervallöpning

Intervallöpning för dig som springer 4 km eller längre. Vi tränar back-, terräng- och lekintervaller. Löpteknik blandat med styrka och stabilitet. Ibland testar vi nya sporter/grenar och tränar något helt nytt. Det viktiga är att vi har roligt och att vi ser framsteg. Många vill ha ett lopp som mål. Det senaste åren har vi deltagit i Lidingöloppet som hålls i september varje år och roligt har vi haft. Detta år kommer vi också att delta i Bodom trail i maj och Chianti marathon i juni. 

Nybörjarlöpning

För dig som är nybörjare och vill lära dig att springa och/eller vill öka din kondition på ett säkert sätt finns "nybörjarlöpning". Vi springer/går i korta intervaller. Vi går igenom hållning och teknik. Vi tränar också styrka i intervaller för att stärka muskler och leder och på det viset minska skaderisken. Grupper startar alltid vid tillräckligt många intresserade.

Crossnature i Vasa

CrossNature® är en träning där vi förflyttar oss i naturen, stannar på olika platser och utnyttjar det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikter i olika par- och gruppövningar. Inget pass är det andra helt likt, variationen ger dig en funktionell kropp och en glad själ. Med oss får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande natur.

https://www.folkhalsan.fi/kurser/gymnastik/crossnature.-med-naturen-och-varandra-som-redskap/

 

Rehab kurs Easyfit Smedsby PAUS 

6 träffar 149€ icke medlem, 119€ medlemmar.

Kurs med rehabiliteringsövningar. Startar vid tillräckligt med intresserade.

Fokus på olika leder varje tillfälle. Stärker, stabiliserar och förebygger ledens funktion och stärker dess omkringliggande muskler. Har du svaghet i någon led, lider av artros eller muskelsvaghet, då passar dessa dig. Kursen är också bra återträning från ischias, ryggskott eller andra rygg- eller axel besvär. 

Mer info på https://www.easyfit.fi/sv/smedsby/personal-training/easyfit-smedsbys-smagruppstraning?fbclid=IwAR30nYduH9B3SXutqd-uSetWrNi-DI9Sg7_BkEE9SViizpm6S5YyYhvzjYw

 

Hjärt - kärl kurs del 1, Easyfit Smedsby PAUS

4 tillfällen 89€ icke medlem, 79€ medlemmar. Kurs startar vid tillräckligt med intresserade.

Kursen är till för att vägleda dig att förebygga och motverka hjärt- och kärl sjukdomar. Träning både i sal och i gymet.

Mer info på https://www.easyfit.fi/sv/smedsby/personal-training/easyfit-smedsbys-smagruppstraning?fbclid=IwAR30nYduH9B3SXutqd-uSetWrNi-DI9Sg7_BkEE9SViizpm6S5YyYhvzjYw

Toughest circuit Royal Vasa torsdagar kl 17:50

Vi tränar kondition och styrka funktionellt. Enligt toughest training principen: strenght - grip - moove. Denna grupp är till för alla oavsätt om du skall delta i något lopp eller bara få en kul och effektiv träning. 

Träningarna leds av Toughest certifierad tränare.

Seniorträning

Träning med fokus på att stärka dina muskler och leder. Samtidigt tränar du balansen.

Måndagar & Torsdagar Easyfit Smedsby kl. 10.00

Tisdagar kl. 11.15 Ritz

 

 TEAM MIND BODYOcr reklam Bild