Grupper 2019

Intervallöpning

Intervallöpning för dig som springer 4 km eller längre. Vi tränar back-, terräng- och lekintervaller. Löpteknik blandat med styrka och stabilitet. Ibland testar vi nya sporter/grenar och tränar något helt nytt. Det viktiga är att vi har roligt och att vi ser framsteg. Många vill ha ett lopp som mål. Det senaste åren har vi deltagit i Lidingöloppet som hålls i september varje år och roligt har vi haft. 

Nybörjarlöpning

För dig som är nybörjare och vill lära dig att springa och/eller vill öka din kondition på ett säkert sätt finns "nybörjarlöpning". Vi springer/går i korta intervaller. Vi går igenom hållning och teknik. Vi tränar också styrka i intervaller för att stärka muskler och leder och på det viset minska skaderisken.

Body Training 60 minuter

Vi tränar funktionell styrka och rörlighet, power och explosivitet utomhus.

Med funktionell träning menas att vi involverar många olika muskelgrupper i en och samma övning, vilket
behövs i vår vardag.

Med power menas att vi tränar styrka och explosivitet. Power lär nervsystemet att initiera en reaktion i de rätta muskelfibrerna så snabbt som möjligt. 

Träning för själen /start Easyfit Smedsby hösten 2019

4 träffar 79€/mån, 99€/mån icke medlemmar.

Är du utbränd eller har fått diagnos lindrig eller måttlig depression.

Med rätt träning kan du minska depressiva symptom. Du blir mer motståndskraftig mot stress och ditt välbefinnande och självkänslan ökar.

Forskning har visat att träning är lika effektivt eller t.o.m effektivare än antidepressiva mediciner när det gäller lindrig och måttlig depression. Dessutom helt utan biverkningar.

Mer info på https://www.easyfit.fi/sv/smedsby/personal-training/easyfit-smedsbys-smagruppstraning?fbclid=IwAR30nYduH9B3SXutqd-uSetWrNi-DI9Sg7_BkEE9SViizpm6S5YyYhvzjYw

 

Fatrex viktnedgång / start Easyfit Smedsby hösten 2019

8 träffar 79€/mån, 99€/mån icke medlemmar.

För dig som vill ha verktyg till att gå ner i vikt, behålla en varaktig vikt eller förebygga uppkomsten av övervikt.

Med rätt sorts träning kombinerad med proteinrik kost får vi en bestående viktnedgång. 

Mer info på https://www.easyfit.fi/sv/smedsby/personal-training/easyfit-smedsbys-smagruppstraning?fbclid=IwAR30nYduH9B3SXutqd-uSetWrNi-DI9Sg7_BkEE9SViizpm6S5YyYhvzjYw

OCR training 

Vi tränar kondition och styrka funktionellt. Enligt toughest training principen: strenght - grip - moove. Vi går också igenom teknik för olika hinder som kan tänkas finnas på ett ocr-lopp. Denna grupp är till för alla oavsätt om du skall delta i något lopp eller bara få en kul och effektiv träning. Vill du utmana dig själv på ett ocr-lopp är Team Mind Body ett bra nybörjar team där alla passar in. Vi strävar till att ha roligt och till gemenskap samtidigt som vi tillsammans når nya mål och överkommer hinder. Ensam är inte stark här!

Träningarna leds av Toughest certifierad tränare.

Bodytraining torsdagar april 18.30 och torsdagar i maj kl 19.00 utomhus.

Extra insatta träningspass för hela familjen. Sön kl 17.00. 26.5, 2.6

Ocr träning Easyfit Smedsby inomhus kl 17.30.

2.5, 9.5, 16.5, 23.5

 TEAM MIND BODYOcr reklam Bild