Grupper 2020

Intervallöpning

Intervallöpning för dig som springer 4 km eller längre. Vi tränar back-, terräng- och lekintervaller. Löpteknik blandat med styrka och stabilitet. Ibland testar vi nya sporter/grenar och tränar något helt nytt. Det viktiga är att vi har roligt och att vi ser framsteg. Många vill ha ett lopp som mål. Det senaste åren har vi deltagit i Lidingöloppet som hålls i september varje år och roligt har vi haft. Detta år kommer vi också att delta i Bodom trail i maj och Chianti marathon i juni. 

Nybörjarlöpning

För dig som är nybörjare och vill lära dig att springa och/eller vill öka din kondition på ett säkert sätt finns "nybörjarlöpning". Vi springer/går i korta intervaller. Vi går igenom hållning och teknik. Vi tränar också styrka i intervaller för att stärka muskler och leder och på det viset minska skaderisken. Grupper startar alltid vid tillräckligt många intresserade.

Funktionell träning Ute och inne 60 minuter

Vi tränar funktionell styrka och rörlighet, power och explosivitet.

Med funktionell träning menas att vi involverar många olika muskelgrupper i en och samma övning, vilket
behövs i vår vardag.

Med power menas att vi tränar styrka och explosivitet. Power lär nervsystemet att initiera en reaktion i de rätta muskelfibrerna så snabbt som möjligt. Träningar både utomhus och inomhus i samarbete med Wasa Vertical. 

Rehab kurs Easyfit Smedsby må 30.3 2020 kl: 11.15

6 träffar 149€ icke medlem, 119€ medlemmar.

Kurs med rehabiliteringsövningar. Startar vid tillräckligt med intresserade.

Fokus på olika leder varje tillfälle. Stärker, stabiliserar och förebygger ledens funktion och stärker dess omkringliggande muskler. Har du svaghet i någon led, lider av artros eller muskelsvaghet, då passar dessa dig. Kursen är också bra återträning från ischias, ryggskott eller andra rygg- eller axel besvär. 

Mer info på https://www.easyfit.fi/sv/smedsby/personal-training/easyfit-smedsbys-smagruppstraning?fbclid=IwAR30nYduH9B3SXutqd-uSetWrNi-DI9Sg7_BkEE9SViizpm6S5YyYhvzjYw

 

Hjärt - kärl kurs del 1, Easyfit Smedsby onds kl 11.15

4 tillfällen 89€ icke medlem, 79€ medlemmar. Kurs startar vid tillräckligt med intresserade.

Kursen är till för att vägleda dig att förebygga och motverka hjärt- och kärl sjukdomar. Träning både i sal och i gymet.

Mer info på https://www.easyfit.fi/sv/smedsby/personal-training/easyfit-smedsbys-smagruppstraning?fbclid=IwAR30nYduH9B3SXutqd-uSetWrNi-DI9Sg7_BkEE9SViizpm6S5YyYhvzjYw

OCR training 

Vi tränar kondition och styrka funktionellt. Enligt toughest training principen: strenght - grip - moove. Vi går också igenom teknik för olika hinder som kan tänkas finnas på ett ocr-lopp. Denna grupp är till för alla oavsätt om du skall delta i något lopp eller bara få en kul och effektiv träning. Vill du utmana dig själv på ett ocr-lopp är Team Mind Body ett bra nybörjar team där alla passar in. Vi strävar till att ha roligt och till gemenskap samtidigt som vi tillsammans når nya mål och överkommer hinder. Ensam är inte stark här!

Träningarna leds av Toughest certifierad tränare.

OCR smågruppsträning, Easyfit Smedsby tisd. kl: 17.15

6 tillfällen med start 21.4.

Mer info på Easyfit Smedsbys hemsida. www.easyfit.fi/sv/smedsby

Seniorträning

Träning med fokus på att stärka dina muskler och leder. Samtidigt tränar du balansen.

Måndagar & Onsdagar Easyfit Smedsby kl. 10.00

Crossnature 

Nu får ni igen möjlighet att testa på Crossnature träning i samarbete med Folkhälsan. Start: 1.4.2020

https://www.folkhalsan.fi/kurser/gymnastik/crossnature-/

 

 TEAM MIND BODYOcr reklam Bild